8 lammemørbrad 
olie til pensling 
salt og peber 
4 tyndetræspid 
Marinade: 
2 dl yoghurt 
1 spsk friskreven ingefær eller 1 tsk ingefærpulver 
2 tsk garam masala 
½ tsk gurkemeje 
½ tsk mild chili 
Lad yoghurten dryppe af 1 time i et kaffefilter. Bland yoghurten med de øvrige ting til marinaden. 
Skær et par små snit i hver mørbrad, så marinaden kan trænge ind. 
Læg mørbradene i et halvdybt fad og hæld marinaden over. 
Vend og drej kødet lidt, så det er dækket af marinade. 
Læg folie over og sæt fadet i køleskabet 1 døgn. Vend mørbradene et par gange under marineringen. 
Stik mørbradene på spiddene på langs og 2 på hvert spid. 
Pensl kødet med lidt olie og grill dem 3-4 min. på hver side ved kraftig varme og ret tæt ved grillelementet.