25 g  gær
2 ½ dl  lunkent vand
1 tsk  salt
2-3 tsk  ingefær
3 spsk  finhakket syltet ingefær
425 g  hvedemel
150 g  hugget mokkasukker
sammenpisket æg. 
Udrør gæren med lunkent vand. 
Tilsæt salt, ingefær og lidt af melet. 
Hak velafdryppet syltet ingefær meget fint og kom det i dejen, sammen med resten at melet.
Ælt dejen på bordet til den er glat og blank. 
Sæt den til hævning dækket med fugtigt klæde i 45 minutter. 
Slå dejen ned, og ælt den igennem med de hele  stykker mokkasukker. 
Form dejen til brød og læg det i en velsmurt form (11/4L). 
Lad brødet efterhæve 20 minutter.
Tænd ovnen og indstil den på 200º. 
Snit brødet og pensl med sammenpisket æg.  
Bag brødet på nederste ribbe i ovnen ved 200º i ca. 40 minutter. 
Tag brødet ud at formen de sidste 10 minutter. 
Afkøl på bagerist.