Logo

Ingefærmarmelade med æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 kg madæbler
½ l. vand
revet skal og saft af 3 citroner
250 g syltet ingefær
½ dl ingefærlage
2 tsk stødt ingefær
1 kg sukker
1 tsk Atamonpulver eller 2 tsk flydende Atamon

De skyllede æbler skrælles, deles befries for blomst, stilk og kernehus og skæres i både.
De koges med vandet under låg ca. 15 min. til de er helt udkogte. Citronskal og saft, samt snittet ingefær, ingefærlage og stødt ingefær røres i sammen med sukkeret.
Marmeladen koges uden låg 5-10 min. Atamon tilsættes.
Marmeladen fyldes i Atamonskyllede glas, der lukkes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her