Logo

Jamaica kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 hel kylling
1 løg
1 rød eller grøn peber
2 tomater
2 spsk soyasauce
2 spsk rødvinseddike
salt og peber
1 spsk det 3. krydderi
1 spsk paprika
Lidt allehånde, lidt provance krydderi, lidt timian.
 
Del kyllingen i passende stykker.
Skær løg, peberfrugt og tomater ud i små terninger,
Bland det med krydderierne og kom kyllingestykker i.
Skal stå natten over i køleskabet.
Tages ud en halv time i stuetemperatur før stykkerne vendes i æg og hvedemel.
Steges i en dyb pande i rigelig olie, ved svag varme i 15-20, minutter under låg og skal vendes tit.
Serveres evt. med god salat og en bagt kartoffel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.700 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Karamel-rand med ægEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os