Logo

Jannas elgfars-biff

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Vildt

600 g hakket elgkød
3 dl mælk
1 spsk kartoffelmel
2 spsk revet peberrod
1 1/2 tsk salt
1/2 tsk peber
2 spsk margarine

Bland mælk, kartoffelmel, peberrod, salt og peber i elgkødet. Form farsen til 12-16 bøffer, ca. 1 cm tykke (formes evt. efterhånden som de lægges på panden, husk at trykke kødbollen flad!). Brun fedtstoffet. Læg bøfferne på og steg dem på en ikke for hed pande i 2-3 min. på hver side. Kog panden af med 1-2 dl vand el. bouillon og smag til.

Variation:
Byt peberroden ud med 1 spsk knust enebær.

Serveres med kartofler og evt. brød.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.440 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage med brombær og brombærcremeDu kan forhåbentlig finde en god anledning til at lave denne smukke kage. De hjemmebagte...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os