Logo

Japansk Harusame suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

100 g mungbønner udblødt i vand
3 tørrede champignon udblød i vand
1 l hønsebouillon
1 spsk risvin
100 g rejer
8 sukkerærter
2 gulerødder skåret i skiver
2 forårsløg
100 g kinaradise

Dryp mungbønnerne af og skær dem i 5 cm lange tråde. Dryp champignonerne af, gem det vand de er lagt i blød i og skær stilkene af. Kom bouillonen i en gryde, hæld champignonvandet i. Bring det i kog og lad det småkoge 2 minutter. Rør vinen i. Fordel suppen i 4 opvarmede suppeskåle. Pynt med forårsløg og fintrevet kinaradis.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.265 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldskål med limeKoldskål med smag af vanilje er en lækker koldskål med frisk sommer smag af lime. En...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os