Logo

Japansk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Salater

1/4 dl riseddike
3 spsk soyasauce
1/2 dl salatolie, helst koldpresset
1 spsk sesamolie
Ovn eller panderistet knuste sesamfrø
Salt og peber

Ingredienserne røres sammen og hældes over tyndt skårne grønsager efter lyst, fx. iceberg, tomat og agurk.
Salatdressing og grønsager vendes sammen, krydres med salt og peber og serveres straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.890 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• GulerodshalvaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os