½ kg jordbær 
1 dl appelsinsaft 
2 spsk Cointreau 
12 lady fingers (savoioardi) 
2 æggeblommer 
2 spsk sukker 
1 tsk vaniljesukker 
250 g mascapone 
1 dl piskefløde 
2 æggehvider 
reven chokolade 
Skyl jordbærrene, nip stilken af og gem 1/5 del til pynt. 
Skær jordbærrene i skiver og lad dem trække 15 min. i appelsinsaft og Cointreau. 
Pisk æggeblommer, sukker, vaniljesukker, mascapone samt piskefløde til en tyk og luftig creme. 
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i ostecremen. 
Læg først lady fingers i et stort fad og dernæst de marinerede jordbær. 
Kom ostecremen hen over og sæt fadet tildækket i køleskabet, gerne til næste dag. 
Drys med reven chokolade og pynt med resten af jordbærrene.