Logo

Jordbærgrød med mælk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ - ¾ kg friske jordbær
1 ½ dl vand
4-6 spsk sukker
3 spsk majstivelse
2 spsk vand
       
Skyl og nip bærrene. Kog dem møre i 2-3 minutter i vand.
Smag til med sukker. Udrør majstivelsen med vand.
Hæld jævningen i grøden under omrøring. Kog grøden i et minut.
Server grøden med sød-, letmælk efter smag og behag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.210 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her