Arbejdstid: 30 min. Bagetid: ca. 10min. Ikke fryse-egnet 
150 g hvedemel
100 g smør
50 g sukker
2-3 spsk fløde
eller 1 æggeblomme 
Creme:
2 ½ dl fløde (13%) 
½ stang vanilje
2 æggeblommer
2 spsk sukker
1 spsk majsstivelse 
250 g friske jordbær 
Endvidere: flormelis
Findel fedtstoffet i melet og bland sukker i. 
Tilsæt fløde eller æggeblomme og saml dejen. 
Rul den ud til to runde plader. 
Prik dem med en gaffel og bag dem ved 175ºC i ca. 10 min. 
Lad dem svale.
Creme: 
Bring fløden i kog med den flækkede vanilje. 
Pisk æggeblommer og sukker sammen og pisk majsstivelse i. 
Hæld koghed fløde i æggemassen, mens der piskes. 
Hæld det tilbage i gryden og bring det i nærheden af kogepunktet, mens der piskes. 
Tag gryden fra varmen og lad cremen svale. 
Fisk vaniljen op.
Skær de fleste af jordbærrene i skiver og vend dem i den helt kolde creme. 
Læg medaljen sammen med jordbærcreme. 
Drys med flormelis og pynt med hele jordbær.