Browniebund : 
85 g  valnødder 
85 g  hasselnødder 
100 g  chokolade 
100 g  smør 
2 æg 
100 g  sukker 
1 tsk  vanilje 
½ tsk  bagepulver 
50 g  hvedemel 
 
Jorbærmousse : 
2 ½ dl  piskefløde 
4 blade husblas 
275 g  jordbær 
125 g  sukker 
1 tsk  vanilje 
1 1 /4 dl  youghurt natural 
en smule jordbærsaft 
 
Pynt : 
friske jorbær 
mokkaperler
 
Opvarm ovnen til 200ºC. 
Hak nødderne groft. 
Smelt chokolade og smør i en gryde og tilsæt de hakkede nødder.
Pisk æg og sukker skummende. 
Bland vanilje, hvedemel og bagepulver. 
Rør det med æggemassen og vend til sidst chokoladeblandingen i. 
Hæld det hele i en smurt springform og bag bunden nederst i den varme 
ovn. i ca. 15 min. 
Jordbærmousse: Pisk fløden og udblød husblassen i koldt vand. 
Blend jordbær, sukker og vanilje og rør youghurt i blandingen. 
Smelt husblassen over et vandbed i det vand, der hænger ved. 
Rør lidt jordbærsaft i og vend så jordbærsaucen og til slut flødeskummet i. 
Hæld blandingen over kagen og stil springformen i køleskab i mindst 3 
timer. 
Pynt med friske jordbær og mokkaperler.