Dej: 
3 hele æg. 
125 g sukker 
1 spsk  reven citronskal 
1 spsk  mælk 
50 g hvedemel 
50 g kartoffelmel 
½ tsk  hjortetakssalt 
 
Fyld: 
200 g friske jordbær 
75 g sukker 
¼ dl vand. 
 
Pynt: 
100 g friske jordbær 
40 g ristede mandelflager 
2 ½ dl flødeskum. 
 
Dej: Pisk æggene sammen, tilsæt sukker og pisk det til en luftig masse. 
Tilsæt citronskal og mælk. 
Bland melsorterne sammen med hjortetaksaltet og rør det i æggemassen. 
Bred dejen ud (35+25 cm) på en bageplade belagt med bagepapir. 
Bag dejen ved 200ºC på midterste rille i 4-6 min. 
 
Fyld: Jordbærrene blendes eller moses gennem en sigte og blandes med 
sukkeret. Bring det i kog i en gryde uden låg og lad det koge for kraftig 
blus 5-6 min. Lad det køle af og bred jordbærpureen ud på den bagte 
rouladebund. 
Rul rouladen fast sammen på den lange led og læg rouladen sammen på 
sammenføjningen.
 
Pynt: Inden serveringen pyntes den med flødeskum. 
Skær jordbærrene i skiver og læg dem på rouladen og drys til sidst med 
de ristede mandelflager.