Dej: 
3 hele æg. 
125 g sukker 
1 spsk  reven citronskal 
1 spsk  mælk 
50 g hvedemel 
50 g kartoffelmel 
½ tsk  hjortetakssalt 
 
Fyld: 
200 g friske jordbær 
75 g sukker 
¼ dl vand. 
 
Pynt: 
100 g friske jordbær 
40 g ristede mandelflager 
2 ½ dl flødeskum. 
Dej:
Pisk æggene sammen, tilsæt sukker og pisk det til en luftig masse. Tilsæt citronskal og mælk. Bland melsorterne sammen med hjortetaksaltet og rør det i æggemassen. Bred dejen ud (35+25cm) på en bageplade belagt med bagepapir. bag dejen ved 200ºC på midterste rille i 4-6 min. 
Fyld: 
Jordbærrene blendes eller moses gennem en sigte og blandes med sukkeret. bring det i kog i en gryde uden låg og lad det koge for kraftig blus 5-6 min. Lad det køle af og bred jordbærpureen ud på den bagte rouladebund. Rul rouladen fast sammen på den lange led og læg rouladen sammen på sammenføjningen. 
Pynt: 
Inden serveringen pyntes den med flødeskum . Skær jordbærrene i skiver og læg dem på rouladen og drys til sidst med de ristede mandelflager.