1 kg jordbær 
2 dl appelsinsaft 
4 spsk Cointreau 
24 stk lady fingers (savoioardi) 
4 stk æggeblommer 
4 spsk sukker 
2 tsk vaniljesukker 
500 g mascapone 
2 dl piskefløde 
4 stk æggehvider 
Reven chokolade
  
Skyl jordbærrene, nip stilken af og gem 1/5 til pynt. 
Skær jordbærrene i skiver og lad dem trække 15 min. i appelsinsaft og 
Cointreau. 
Pist æggeblommer, sukker, vaniljesukker, mascapone samt piskefløde til 
en tyk og luftig creme. 
Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i ostecremen. 
Læg først lady fingers i et stort fad og dernæst de marinerede jordbær. 
Kom ostecremen hen over og sæt fadet tildækket i køleskabet, gerne til 
næste dag. 
Drys med reven chokolade og pynt med resten af jordbærrene.