Logo

Juliennejern

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Juliennejern

Juliennejern



Juliennejern

Selleri skåret i julienne

 

Juliennejern

Juliennejern der har lavet strimler af lime.

 

Et juliennejern er et køkkenredskab med 4 til 6 små og skarpe huller på række, der bruges til at lave tynde strimler af fx citronskal til smagsstof eller pynt i madretter.

 

At skære grønsager i julienne vil sige at snitte dem i tynde stave/strimler. Julienneskårne grønsager bruges gerne i salater eller steges i wok. Julienne er også ofte anvendt i supper og som pynt.

Julienne kan i princippet skæres af alt, dog er visse ting nemmere end andre. Hårde grønsager er naturligvis nemmest.

 

Juliennejern

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her