
Server disse romantiske kager for kæresten på valentinsdag - eller en hvilken som helst anden dag. 
 
18 cupcakes: 
225 g usaltet smør 
225 g sukker 
225 g hvedemel 
1 ½ tsk bagepulver 
4 æg 
1 tsk vaniljeekstrakt 
Pynt: 
175 g rød fondant 
175 g hvid fondant 
3 spsk hindbærmarmelade 
sukkerkugler med sølvglans 
 
Varm ovnen op til 175°C og læg 18 papirforme i muffinforme. 
Rør alle ingredienser kagerne sammen i en stor skål med en elektrisk håndmikser, til dejen er glat og bleg - det tager 2-3 minutter. 
Fordel dejen i papirformene og bag kagerne i 20 minutter. 
Tag formene ud af ovnen og lad dem køle af i 5 minutter. 
Løft papirformene op af formene og lad kagerne køle af på en rist. 
Lav pynt: Drys flormelis på to stykker bagepapir. 
Rul hvid fondant ud (tykkelse: 3 mm). 
Skær 18 cirkler (diameter: 6 cm) ud og læg dem på det ene stykke bagepapir. Rul rød fondant ud (tykkelse: 3 mm). 
Tryk små hjerter ud med en kageudstikker og læg dem på det andet stykke bagepapir. 
Pensl hver kage med lidt marmelade og læg en hvid cirkel ovenpå. 
Læg et hjerte midt på cirklen og pynt med sølvkugler rundt i kanten. 
Opbevar kagerne uden pynt i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder. 
 

Variationer: 
 
Kærlighedscupcakes med hvid chokolade 
Følg basisopskriften. 
Fold 100 g hvide chokoladeknapper i dejen, når den er rørt sammen. 
 
Kærlighedscupcakes med macadamianødder 
Følg basisopskriften. Fold 100 g let ristede og hakkede macadamianødder i dejen, når den er rørt sammen. 
 
Kærlighedscupcakes med kirsebær 
Følg basisopskriften. 
Fold 4 spsk hakkede kandiserede kirsebær i dejen, når den er rørt sammen.