
Små kødboller kan udmærket laves dagen før og tages med på kontoret den næste dag! Ide til lækkert mellemmåltid 
 
20 g gouda (30+) 
2 kviste dild 
100 g hakket svinekød (krydret) 
1 spsk hvedeklid 
1 tsk solsikkeolie 
1 spsk ketchup 
1 tsk friskost med krydderurter 
1 skive toastbrød (25 g) 
*
A. Skær osten i tern. 
Skyl dilden og hak den fint. 
Rør farsen med dild og hvedeklid og form den til nøddestore boller. 
B. Tryk et stykke ost ind i midten af bollerne. 
Varm olien op i en pande med belægning og steg kødbollerne på alle sider i 5 min.
C. Rør ketchup og friskost sammen. 
Rist toastbrødet. 
Anret kødbollerne med dressingen og toastbrødet. 
 
Pr portion 1558/373 kJ/kcal. 29 g protein. 17 g fedt. 18 g kulhydrat. 3 g fibre