Koftas
450 gram finthakket lammekød 
½ tsk  salt 
1 tsk  stødt spidskommen 
1 tsk  stødt koriander 
¼ tsk  garam masala 
1/8 tsk  cayennepeber 
2 spsk  friskhakket koriander 
3 spsk  yoghurt naturel 
Bland kødet godt sammen med krydderier og youghurt og form til kødboller. 
Sauce:
5 fed hvidløg 
1 stk ingefær på 2,5 cm. 
4 spsk  vand 
1 tsk  stødt spidskommen 
1 tsk  paprika 
¼ tsk  cayennepeber 
Blend hvidløg, ingefær og vand. Tilsæt krydderierne. 
5 spsk  planteolie 
1 stk kanel a 2,5 cm. 
6 stk kardemommekapsler 
6 stk hele nelliker 
110 gram finthakket løg 
110 gram friske tomater 
4 spsk  youghurt naturel 
½ tsk  salt 
Steg kanelen, kardemommen og nellikerne i olien samt løgene som i forvejen er blevet brunet. 
Tilsæt tomaterne, som brunes let. Tilsæt youghurten en skefuld af gangen og bland godt. 
Tilsæt 2,5 dl vand og saltet og lad det simre. Læg forsigtigt kødbollerne i og læg låget delvis på. Lad det simre i 25 minutter. 
Kødbollerne anrettes på en tallerken sammen med saucen eller som pindemad.