Logo

Kaffefromage 1

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 dl stærk kaffe
1 spsk sukker
4 bladehusblas
2 1/2 dl piskefløde, pisket til skum
100 g makroner

Pynt:
1 dl piskefløde
evt. karamelsauce

Den udblødte husblas smeltes i den varme, sødede kaffe. Fløden piskes ikke for stiv. Den afkølede, håndvarme kaffe hældes i på en gang og røres om i flødeskummet. Fromagen fyldes i en oliesmurt form og dækkes med makroner. Den afkøles. Ved anretningen løsnes fromagen i kanten og vendes ud. Pyntes med flødeskum og evt. karamelsauce. Resten af karamelsaucen serveres til.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.025 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BrødpieEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os