Logo

Kaffehorn - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dej til horn:
250 g margarine
250 g hvedemel
1 dl kærnemælk

Vandbakkelsesdej:
75 g margarine
75 g hvedemel
1½ dl vand
3 æg

Vandbakkelsesdej:
Vand og fedtstof bringes i kog, i en gryde.

Melet tilsættes indtil dejen slipper gryden. Dejen afkøles lidt.

Æggene tilsættes et ad gangen.

Dejen samles til en ensartet masse efter hvert æg.

Dej til horn:
Fedtstoffet hakkes og blandes med melet.

Tilsæt kærnemælk, og rør dejen godt.

Del dejen i 2 og rul den ud til 2 cirkler.

Smør vandbakkelsesdej ud over hele cirklen.

Dejen skæres i trekanter og rulles til horn.

Bages ved ca. 225°C til de er store og lysebrune
Pyntes evt. med smeltet chokolade.


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.007 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Elegant jordbærsorbetEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os