Logo

Kaffeis med makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æggeblommer
4 1/2 spsk sukker
210 g knuste makroner
120 g knust kogechokolade
1/2 dl kold stærk kaffe
2 æggehvider
3/4 l. piskefløde
 
Pynt:
flødeskum og forskellig frugt (jordbærmos er godt)
 
Æggeblommerne og sukkeret røres sammen.
De knuste makroner, den knuste chokolade og kaffen blandes i.
Æggehviderne og piskefløden piskes stive og vendes forsigtigt i.
Ismassen hældes i frysbare forme og kommes i fryseren.
Tag den frosne is op ad fryseren og lad den stå et øjeblik.
Vend den ud på et serveringsfad og pynt med flødeskum og frugt.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.181 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blodgrape Parfait, Gele Royal og krondildParfait er en frossen dessert, der kunne minde om is. Desserten laves på sukker, æg og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os