Logo

Kaffekage fra Israel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 æggehvider
70 g sukker
6 æggeblommer
70 g sukker
3 spsk portvin
1 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk frysetørret kaffe
2 dl kokos
3/4 kop hakkede nødder (gerne valnødder)
ca. 75 g hakket mørk chokolade
2 1/2 dl piskefløde
2 spsk sukker
1 tsk frysetørret kaffe

Pisk æggehviderne næsten stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt, mens det piskes helt stift.
Pisk æggeblommerne, sukker og lidt salt luftigt og bland det med
æggehvidesukkeret og de øvrige dele i opskriften.
Kom den blandede dej i en smurt springform og bag kagen ved 175°C i ca. 50-60 min.
Lad kagen køle af før den løsnes af formen.
Hæld forsigtigt en halv kop stærk kaffe over og lad kagen stå til næste dag.
Pisk fløden med sukker og frysetørret kaffe og fordel det over kagen.
Pynt med reven chokolade.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.539 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Russisk OstekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os