Logo

Kaffestang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
40 g gær
1 1/4 dl fløde og mælk blandet sammen
40 g sukker
1/2 tsk salt
50 g margarine
1 æg
250 g hvedemel
 
Kagecreme:
3 æggeblommer
50 g sukker
2 dl mælk
1/2 stang vanilje
25 g hvedemel
Fyld:
1 1/2 dl hindbærmarmelade
Kagecreme
 
Dej:
Gæren smuldres i et fad, mælken lunes og hældes over.
Rør til gæren er udrørt og kom sukker og salt i.
Tilsæt margarine og æg, kom hvedemel i og rør dejen sammen.
Cremen:
Mælken bringes i kog, imens piskes æggeblommerne og sukker sammen og melet røres i. Flæk vaniljestangen og kom korn og stang i mælken.
Når mælken koger hældes den langsomt ned i æggemassen under kraftig omrøring. Hæld cremen tilbage i gryden, og lad den koge under omrøring i 2-3 min.
Lad den blive kold.
Dejen deles i 2, og rulles ud på bordet til to rektangulære stykker.
Læg stykkerne på en bageplade og fordel den kolde creme ned igennem midten.
Herpå lægges hindbærmarmelade.
Luk dejen sammen om fyldet og lad stængerne hæve i 15 min.
Pensl den forsigtig med æg og drys med nødder.
Bag stængerne på næstnederst rille ved 200°C i ca. 20 min.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.132 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikostrifli - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os