Logo

Kalvefrikandeau i stegeso

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg kalveinderlår
50 g smør
125 g røget spæk
salt
peber
hvedemel
2 ½ dl bouillon
2 ½ dl fløde
ribsgele
kulør

Læg stegesoen (Römertopf) i vand 1 time før brug. Skær kødet i skiver og læg det strimlet røgede spæk på. Brun det i fedtstof på en pande.

Læg det i stegesoen. Drys salt og peber på og hæld bouillon ved. Steg frikandeauen ved 225ºC i ca. 45 minutter.

Jævn saucen med hvedemel rørt til jævning med fløde. Farv saucen og smag til med ribsgele.
Serveres med kartoffelmos eller pommes frites.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her