Logo

Kanarisk mojo sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 fed hvidløg
¼ tsk kommenfrø
1 tsk sød, rød stødt peber
5 spsk olivenolie
2-3 spsk eddike

Tag en morter og stød kommenfrøene heri til de er pulveriserede.
Tilsæt hvidløgsfedene og ½ tsk havsaltet og stød det godt, indtil alt er pulveriseret.
Ibland stødt rød peber og tilsæt eddiken og olien.
Bland det godt og tilsæt til sidst ½ glas vand.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.218 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her