Kanelparfait:
6 æggeblommer
1 spsk  stødt kanel
150 g flormelis
½ l let pisket fløde
 
1. Æggeblommerne blandes med stødt kanel og sukker, piskes i, legeres ved svag varme evt. i vandbad, til det er let og luftigt, piskes koldt og blandes med den let piskede fløde.
 
2. Cremen kommes i forme og sættes i dybfryser 2 til 3 timer.
 
Nøddekurve:
125 g smeltet smør
125 g stødt melis
30 g nøddemel
1 spsk  glukose
50 g hvedemel
 
1. Sukker og det smeltede smør røres med nøddemel, tilsæt glukosen og tilsidst røres melet ud i.
2. Nøddemassen smøres i et tyndt lag på en smurt bageplade, og bages i ovnen ca. 5 min. ved 175ºC.
3. Skrab den bagte nøddemasse af og læg den på en skål, imens den afkøler.
 
Kaffesauce:
2 dl vand
80 g sukker
1 spsk  Nescafe
1 tsk  groft malet kaffe
Maizena
 
1. Kog vandet og tilsæt Nescafe og sukker, jævn det ganske let med Maizena rørt ud i lid t vand. 
Drys kaffen i og afkøl saucen.
 
Chokoladetrøffelmasse:
125 g mørk chokolade
75 g smør
½ dl piskefløde
 
1. Chokoladen og smør smeltes forsigtigt i vandbad (max. 36ºC), tilsæt piskefløden og afkøl massen til den er tyk.
2. Udsten de friske dadler og sprøjt chokoladetrøffel masse i.
3. Anret dadlerne i kaffesaucen sammen med parfaiten i nøddekurvene.