Logo

Karry - rejesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk karry
2 hakkede løg
2 ds hakkede flåede tomater
3-4 fed hvidløg
1 dåse ferskner
¼ l piskefløde
salt og peber
200 g rejer
Evt. cremefraiche
 
Karry og de hakkede løg svitses i olie.
De hakkede, flåede tomater tilsættes og koges med i 20 min.
Hvidløg, halvdelen af saften fra fersknerne, ⅔-dele af ferskenerne i tern, piskefløde, salt og peber tilsættes.
Koges op, rejer tilsættes.
Evt. cremefraiche klatter til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.702 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her