Logo

Karrysalat / æggesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 store hårdkogte æg
2 dl cremefraiche 18%
1 dl mayonnaise
1 hakket løg
1 ½ tsk karry
½ tsk salt
Peber
 
cremefraiche og mayonnaise røres sammen. hvorefter karry tilsættes. Løget hakkes og tilsættes og dressingen omrøres.
Smag til med salt og peber.
Æggene skæres i små tern og tilsættes.
Stilles på køl.
Rigtig god oven på en sildemad !

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 902 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her