400 g kyllingefilet 
2 tsk raps- eller olivenolie 
3 tsk rød karrypasta 
2 fed hvidløg 
1 chili 
salt og peber 
3 peberfrugter 
3 gulerødder 
6 dl grønsags- eller kyllingebouillon 
1 dåse kokosmælk light 6 % 
3 tsk majsstivelse 
1 moden mangofrugt 
 
Tilbehør: 
2 dl rå ris 160 g 
4 skiver groft hvedebrød 200 g 
 
Skær kyllingefileterne i mindre stykker. 
Opvarm olien i en gryde og tilsæt karrypasta. 
Brun kyllingekødet sammen med finthakket hvidløg og chili. 
Krydr med salt og peber. 
Skær peberfrugt og gulerødder i tern og kom det ned til kødet. 
Tilsæt bouillon og kokosmælk. 
Lad suppen simre i 10-15 min. 
Rør majsstivelse ud i koldt vand og kom det i suppen. 
Giv suppen et kort opkog og tilsæt mango i tern. 
Smag suppen til med salt, peber og eventuelt mere karrypasta. 
Servér suppen med kogte ris og brød.