Logo

Karrysuppe med nudler og kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Karrysuppe med nudler og kylling

1 liter Karolines Køkken orientalsk karrysuppe
2 dl vand
275 g kyllingeinderfilet i små tern
¾ tsk groft salt
friskkværnet peber
50 g tørrede ægnudler - knækket i mindre stykker
6 forårsløg i skrå skiver (ca. 125 g)
2 gule peberfrugter i tern (ca. 200 g)
Pynt: friske korianderblade
Tilbehør: 200 g brød

Hæld karrysuppe og vand i en tykbundet gryde og bring suppen i kog under omrøring.

Tilsæt kyllingekød, salt og peber.

Lad suppen koge ved jævn varme i ca. 2 min. - rør af og til.

Tilsæt de knækkede nudler og grønsager.

Kog suppen yderligere i ca. 2 min. - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde. Smag til.

 

Tips: Karrysuppe med æbler
Lav Karolines karrysuppe til forret med æbletern og porreringe i og sprød bacon drysset over.

Æbleternene (uden skræld) skal bare i suppen 1 minut før servering mens porreringene skal koge ca. 4 min. før de kommes i suppen

 

Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 4.960 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her