
Suppen er inspireret af Hongkong, hvor suppen serveres som hovedret med en stor skefuld friskkogte ris i tallerkenen, hvorefter suppen fordeles omkring risene. 
 
2 tsk rød karrypasta (almindelig karry kan også bruges) 
1 frisk chili (uden kerner) 
1 fed hvidløg 
10 g frisk ingefær (eller ½ tsk stødt) 
2 tsk koncentreret tomatpure 
½ spsk olie 
1 dåse kokosmælk 
4 dl bouillon 
4 forårsløg 
200 g rejer 
salt og peber 
 
Karrypasta, chili, hvidløg, ingefær samt tomatpure svitses i olien. 
Kokosmælk og bouillon tilsættes, og suppen skal have lov til at stå og småsimre i ca. 5 min. 
Suppen skal smages til med salt og peber. 
De fintsnittede forårsløg og rejer tilsættes, og suppen serveres med det samme. 
Serveres evt. med koriander og frisk brød til. 
TILBEHØR: Frisk koriander og brød 
--