1350 g  kylling 
60 g  smør 
1 stort løg 
1 spsk  karry 
1 fed hvidløg 
 persille, et par stilke 
 sellerigrønt, en stor stilk eller bladselleri 
2 liter hønsekødsuppe 
1 spsk  Maizena 
6 spsk  piskefløde eller cremefraiche (38%) 
Den istandgjorte kylling deles i små portionsstykker. 
Tør dem i et rent klæde eller køkkenrulle. 
Løg hakkes fint og brunes lidt i en tykbundet gryde. 
Tilsæt karry og et fed hvidløg og rør godt rundt. 
Tilsæt kyllinge- stykkerne, som brunes omhyggeligt på alle sider, og spæd derefter med varm suppe. 
Grofthakket selleri og persille tilsættes og det hele  bringes til kogepunktet. 
Rør Maizenamel ud med lidt kold bouillon og sæt jævningen på suppen. 
Læg låget på og suppen skal nu snurre ca. 3 kvarter til 1 time indtil kødet er mørt og næsten falder fra benene. 
Tag kødstykkerne op og hold dem varme, mens suppen sies gennem en sigte. 
Den siede suppe hældes tilbage i gryden og legeres med fløden. 
Læg kyllingestykkerne tilbage i suppen og stil gryden på bordet. 
Serveres med flûte og evt. en skål løse safranris.