Logo

Kartoffel-æggekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 kartofler
2 gulerødder
1 rød peberfrugt
125 gram champignon
2 spsk olie

Æggemasse:
4 æg
2 spsk hvedemel
1 dl letmælk
2 tsk salt
1 tsk hvid peber
1 tsk revet muskatnød
2 spsk hakket persille
2 tomater skåret i tynde skiver

Kartofler og gulerødder skrælles og rives groft.
Peberfrugt og champignon renses
og skæres i tynde skiver.
Olien varmes på en pande, og de revne
gulerødder steges i 1 minut.
De revne kartofler tilsættes og steges videre
sammen med gulerødderne i 3-4 minutter.
Vend hele tiden de revne gulerødder og kartofler
så retten ikke brænder på.
Tilsæt nu peberfrugt og champignon og steg videre
i 2-3 minutter.
Ingredienserne til æggemassen blandes til
en jævn masse og hældes over de stegte grønsager.
Skru ned til svag varme.
Efter 5 minutter lægges tomatskiverne i en krans langs
kanten på stegepanden, og æggekagen steger videre i
ca.10 minutter til æggemassen er stivnet.

Serveres med blandet salat og groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her