Logo

Kartoffel med purløg og ansjos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ skive rugbrød med smør
8 skiver kogt kartoffel
1 spsk cremefraiche 18%
1 spsk fintskåret purløg
3 rensede ansjosfileter med frakke (skind)

Læg 4 skiver kartofler i hver sin side af rugbrødet.
Læg cremefraichen som en bræmme i midten og den fintskårne purløg på hver side.
Placer de 3 ansjosfileter på skrå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 849 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her