Logo

Kartoffelkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g kartofler
1 løg
2 æg
1 dl hvedemel
1 dl olivenolie til stegning

Skræl kartoflerne og riv dem groft.
Hak løget fint og bland det med kartofler, æg, hvedemel, salt og peber.
Hæld godt med olie på en pande og fordel dejen på panden i små klatkager.
Steg kartoffelkagerne gyldne og sprøde på begge sider.
Lad kartoffelkagerne afdryppe på fedtsugende papir, før de serveres

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her