Logo

kartoffelmos, bagt, med hasselnødder.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Anderledes måde at præsentere kartoffelmos på, da det serveres i skrællen. Retten. som er cremet og lækker passer glimrende som tilbehør til mange kødretter.

 

4 bagekartofler
groft salt
1 æg
25 g smør
½ bdt hakket persille
50 g hakket hasselnødder

Kartoflerne vaskes og sættes i et ovnfast fad.
De drysses med groft salt og bages ved 200°C i ca. 40 minutter.
Kartoflerne skæres igennem, og kødet tages forsigtigt ud.
Kartoffelskallerne gemmes.
Kartoffelkødet piskes med æg, salt og peber.
Smøres smeltes og piskes i.
Persille og nødder tilsættes.
Mosen kommes i kartoffelskallerne og sættes tilbage i fadet, som stilles i ovnen ved 200°C i 8-10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.940 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her