Logo

Kartoffelpandekager med ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelmos i ny forklædning: Med camembert og rosmarin er dette tilbehør strålende til en hovedret

Kartoffelmos i ny forklædning: Med camembert og rosmarin er dette tilbehør strålende til en hovedret

 

1 brev kartoffelmospulver (med mælk, til 3 portioner)

2 kviste rosmarin

50 g camembert (eller moden brie)

4 spsk rasp

2 spsk olie

2 spsk smør

 

A. 3 dl vand bringes i kog.

Tag gryden fra komfuret og lad vandet køle af 1 minut.

Et brev kartoffelmospulver røres i.

Kom massen i en skål og lad den køle lidt af.

 

B. Nålene rives af 2 kviste rosmarin, og de hakkes fint.

Camembert skæres i små terninger.

Begge dele vendes i den lunkne kartoffelmasse.

Den formes til en lang rulle, der skæres i 8 skiver.

De vendes i 4 spsk rasp, så de er helt dækket.

Lad 2 spsk olie og 2 spsk smør smelte på en pande, til det skummer. Kartoffelpandekagerne steges 3-4 minutter på hver side, til de er gyldenbrune.

 

Pr. portion: 6 g protein, 14 g fedt, 25 g kulh. = 254 kcal 1064 kj

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her