Logo

Kartoffelporresuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg kartofler (gerne melet) skrællede og i tern
4 porre
20 gram smør
1 ¼ liter bouillon
2 dl fløde
salt
peber
purløg
200 gram ristede baconstykker

Kartoflerne koges møre i bouillon.
Skær porrerne i ringe, svits porreringene i smørret.
Kom disse i kartoffelsuppen og smag til med salt og peber og tilsæt fløden.
Server suppen rygende varm med et purløgsdrys og ristede baconterninger.
Grove flûte er dejligt til denne suppe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her