Logo

Kartoffelpuré med hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 mellemstore melede kartofler
4 fed hvidløg
50 g mandler eller valnødder
1 dl olivenolie
1-2 tsk eddike
salt
peber

Hvidløgsfedene pilles og halveres.
Mandlerne eller valnødderne males groft.

Kartoflerne vaskes og koges i 25 – 30 min under låg.
Når kartoflerne er kog, pilles og moses de.

De mosede kartofler blandes med hvidløg, mandler eller valnødder og røres godt sammen med en håndmixer.
Olie og eddike tilsættes lidt efter lidt under stadig omrøring.
Til sidst smages mosen til med salt og peber.

Mosen skal have konsistens som en pureagtig creme.

Hæld mosen i ovnfast fad, og lad dem bage i en forvarmet ovn ved 225 º i 25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.427 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her