Logo

Kartoffelrösti 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 store kartofler
1 lille løg
2 tsk citronsaft
revet skal af 1 citron
4 spsk hvedemel
¼ tsk bagepulver
olie til at stege i

Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side.
Læg de revne kartofler i en sigte, da de vil smide en del væske.
Pres den sidste væde ud af kartoflerne og kom dem i en skål.
Løgene rives på den grove side og vendes i de revne kartofler sammen med resten af ingredienserne.
Kartoffelmassen sættes ved hjælp af to skeer som små klatter på en varm pande med olie.
Röstierne steges ca. 2-3 min på hver side, eller til de er sprøde og lækre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her