Logo

Kartoffelrösti

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg store kartofler
15 g smør eller margarine
salt
peber

Skræl kartoflerne og riv dem groft.
Tryk væden af i et klæde.
Krydr kartoflerne med salt og peber.
Steg dem gyldne ved jævn varme som en “tyk pandekage” i fedtstof ca. 10 minutter på hver side.
Brug et fladt grydelåg, når röstien vendes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her