Logo

Kartoffelrouletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g kartofler
15 g margarine
¼ tsk salt
1 knvsp peber eller muskat.
1 stk ægblomme
1 stk æghvide
8 spsk rasp
palmin til kogning
 
Brug melede kartofler, kog og pil dem efter de alm. regler for uskrællede kartofler. Knus dem i puresigten og rør mosen med margarine og æggeblomme.
Smag til med salt og peber eller muskat.
Afkøl dejen på en flad tallerken, form rouletterne på størrelse som en kastanje.
Tril rouletterne først i finsigtet rasp, derefter i æggehvide udrørt med 1 spsk vand og atter i rasp.
Lad dem tørre lidt på et stk papir.
Kog i palmin og læg på fedtsugende papir.

 
Tips: kartofler kan også skrælles og moses i gryden, brug da 400 g kartofler.
Samme dej kan ved hjælp af sprøjtepose, formes til kartoffelroser (engelske kartofler), der bages i ovn og anvendes til pynt ved forskellige anretninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.478 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her