Logo

Kartoffelsalat med rygeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600 gram kartofler små nye 
1 stk agurk 
1 bundt radiser 
1 bundt purløg 
 
Rygeostcreme:
150 gram rygeost 0 % 
2 deciliter cremefraiche 9% 
½ tsk sukker eller rørsukker 
1 tsk hvidvinseddike 
salt og peber
 
Kartofler skrubbes/renses og koges så de stadig er faste og skæres i både.
Agurkerne halves, udstenes og skæres i tynde skiver.
Radiser renses og skæres i kvarter.
Purløg klippes fint.
Vendes med rygeostecremen og evt. pyntes med purløg og radiser.
Rygeostcreme
Ingredienserne blandes og smages til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her