Logo

Kartoffelsauté med kålrabi

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoffelsauté med kålrabi

Sauté med kartofler og forskellige rodfrugter er en nem måde at variere tilbehøret til stegt kød eller fisk på. Sautéen kan også spises som en selvstændig ret.


2 spsk olivenolie
2 løg i tern (180 g)
50 g soltørrede tomater i små tern
600 g kartofler i tern
400 g kålrabi i tern
4 kviste timian, eller 2 tsk tørret
50 g sorte oliven
2 ½ dl hønsebouillon


Sauter løg og soltørret tomat i olivenolie til løgene er klare.

Tilsæt kartofler, kålrabi og timian og sauter yderligere et par minutter før bouillon og oliven tilsættes.

Læg låg på og lad det hele koge mørt for svag varme, ca. 20 min.

Grønsagerne vil have opsuget al væde.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.825 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her