Logo

Kartoffelstrimler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store kartofler
2 fed hvidløg skåret i skiver
100 g smør
1 spsk parmesanost
salt, peber, paprika
 
Skræl kartoflerne og skær dem i 2 cm skiver. Skræl hver skive til en lang,
tynd strimmel.
Læg kartoffelstrimlerne i blød i isvand i mindst en time.
Hæld vandet fra og dup dem tørre.
Varm hvidløg og smør i en stegepande ved lav varme, indtil hvidløget er
gennemsigtigt.
Tag hvidløget af.
Tag panden af varmen og dyp hver enkelt kartoffelstrimmel i det varme
hvidløgssmør og læg dem på en bageplade.
Når alle strimler er dyppet strøs der parmesanost over dem, og de krydres
med salt, peber og paprika.
Bag strimlerne ved ovntemperatur 220ºC til de er sprøde og godt brune.
Det tager mellem 7-12 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.512 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her