Logo

kartoffeltoppe bagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse kartoffeltoppe lavet ud fra bagekartofler, smør og ægeblommer smager rigtig godt, og ser rigtig godt ud på tallerken. Serveres til alle slags kødretter.

 

500 g skrællede bagekartofler
2 spsk smør
1-2 stk æggeblommer
salt, hvid peber
 
Skær kartoflerne i mindre stykker, og kog dem helt møre i usaltet vand.

Hæld vandet fra, og blend eller mos dem.
Rør smør og æggeblommer i til en ret fast kartoffelmos.
Smag til med salt og peber.
Afkøl mosen, inden den sættes i 8-12 toppe på bagepapir, evt. ved hjælp af
en sprøjtepose.
Bag toppene let gyldne i en forvarmet ovn på 220° i ca. 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 5.531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her