Logo

Kartofler i Butterdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kartoflerne skrælles, rives på den grove side af rivejernet og vaskes godt i koldt vand.

Sauteres i olie uden at brune, afkøles og kommes op på en plade butterdej som er rullet ud til det dobbelte, krydres med timian.

Pladen lukkes sammen og pensles med æg i kanten og bages i en varm ovn ved 225º i ca 15 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.109 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her