Logo

Kartofler ovnstegte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ½ kg kartofler
plantemargarine
groft salt
persille

Kartoflerne skrælles og skæres ud i både - som stykker af en appelsin. Læg dem i vand og tør dem af bagefter i et viskestykke.
Det ovnfaste fad er i mellemtiden sat i ovnen med en lille smule plantemargarine, ca. en spiseskefuld. Jo mindre fedtstof, man anvender, jo bedre bliver kartoflerne. Når plantemargarinen er smeltet, vendes kartoflerne omhyggeligt i den. Der skal ikke bruges mere margarine, end kartoflerne lige føles fedtede på overfladen.
Så sættes de i ovnen i ca ½ time ved 200° C i en varmluftsovn, lidt mere i en almindelig ovn.
Når kartoflerne begynder at få brune kanter, drysses de med groft salt og får lov til at stege færdigt.
Drys den friskhakkede persille over umiddelbart før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.636 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her