½ dåse kastaniepuré, naturel á 425 g
4 spsk  sukker
2 tsk  vaniljesukker
1 dl  cremefraiche
½ tsk  kanel
1 dl  piskefløde
½ dl  kakao
¾ dl  sukker
¾ dl  vand
1 spsk  smør eller margarine
1-2 spsk  Cognac, rom eller punch
Bland kastanie puréen med sukker og vaniljesukker i en skål og rør puréen smidig.  
Tilsæt cremefraiche lidt ad gangen og rør kanel i.
Pisk fløden stiv og bland den i puréen med let hånd. 
Frys derefter kastanie puréen i ca. 2 timer, så den bliver godt kold.
Bland kakao, sukker, vand og fedtstof til chokoladesaucen i en 
kasserolle. 
Lad det koge op under omrøring og lad derefter saucen blive kold. Smag til med cognac, rom eller punch.
Fordel kastaniecremen i dessertskåle og servér med chokoladesaucen.