¾ kg blommer 
4 dl vand 
50 g mandler 
4 dl kaffefløde 
1 stang vanilje 
4 æg 
6 spsk sukker 
25 g smør
Skyl og udsten evt. blommerne. 
Bring vand og sukker i kog og kog blommerne knap møre heri. 
Læg dem i et smurt, ovnfast fad. 
Skold, smut og flæk mandlerne og fordel dem over blommerne. 
Bring fløde og den flækkede vaniljestang i kog.  
Pisk de hele  æg og sukkeret skummende. 
Hæld den kogende fløde i under omrøring og hæld det depå tilbage i gryden. 
Varm cremen til kogepunkt, den må ikke koge da den så skiller. Tag gryden fra varmen, fjern vaniljestangen og hæld cremen over blommerne 
Kom lidt smørklatter på. 
Sæt fadet i ovnen 50-60 min ved 175°C. 
Server desserten lun med kold flødeskum. 
Hvis desserten skal laves med svesker, skal sveskerne have et opkog, inden cremen hældes over.